Een kennis van mij werkt nu al enig tijd samen met de firma Social Circle. Omdat hier wellicht ook lezers zijn die werkzaam zijn in de zorgwereld, deel ik deze naam met jullie. Wanneer je na het lezen van dit artikel meer informatie wilt hebben, kun je hun website genaamd de-social-circle.nl. Die kennis van mij gebruikt dus de expertise op gebied van WMO. Zij sluiten dan ook de overeenkomsten met de gemeentes en zorgen voor andere zaken. Hierdoor heeft hij dus meer tijd om zich te richten op de kerntaken. Hij maakt de laatste jaren dan ook een flinke groei door, vandaar dat hij meerdere werkzaamheden uitbesteed heeft. Naast WMO heeft hij ook de administratieve werkzaamheden uitbesteed. 

Social Circle

Het was een tijdrovende klus

Social CircleDe reden waarom Socal Circle deze taken nu op zich genomen heeft is omdat het een tijdrovende klus was, volgens die kennis. Vooral omdat hij zich hier niet dagelijks mee bezig houdt. Eerlijk gezegd had hij hier ook niet de juiste kennis over.

Doordat de hierboven genoemde firma gericht is op sociaal zaken doen, weten zij precies alle ins en outs. Als bedrijf doe je er ook verstandig aan om hier gebruik van te maken.

Hoog aangeschreven

Wanneer je de recensies leest van deze firma dan weet je dat zij betrouwbaar zijn. Door te lezen wat voorgaande klanten vinden van een firma krijg je een duidelijk beeld van wat je te wachten staat. Zij staan volgens vele dan ook hoog aangeschreven en dat zij je ook terug in de resultaten die zij behalen. Volgens die kennis zijn hun dan ook een goede partner!

Logo kansrijk de Liemers deelnemers