Al een geruime tijd is het hartstikke druk en er komen steeds meer bestellingen binnen. We hebben door heel Nederland veel klussen en daarom wilde ik graag een tweedehands bestelbus leasen. Simpelweg omdat de bezorgservice dan werd geoptimaliseerd omdat er een bezorger meer actief was.  Een goede kameraad van mij had zijn auto geleaset bij Finalease. Volgens hem werden er ook Tweedehands bestelbus leasen aangeboden door de aanbieder Finalease.  Dat is precies wat ik nodig had. Ik ben toen langs het bedrijf geweest en ik kon gelijk merken dat hier prachtige bestelbussen werden aangeboden. Alles zag er netjes verzorgd uit en op alle auto’s stonden ook weinig kilometers. We hebben toen een goed gesprek gehad. Alles werd duidelijk uitgelegd. Ik kon merken dat ze veel waarde hechten aan hun klanten, en dat zij er alles aan doen om hen klanten tevreden te stellen. Uiteindelijk kwam dan ook van het een het ander.

Bestelauto leasen

Bezorgservice is geoptimaliseerd

Dankzij Finalease maken wij binnen in ons bedrijf gebruik van een tweede bestelbus. Deze bestelbus optimaliseert de bezorgservice en alles wordt nu sneller aangeleverd. De klanten zijn hier hartstikke tevreden over waardoor zij eerder terugkomen. Maandelijks betaal ik een ontzettend laag bedrag voor het leasen van deze bestelbus, en ik zie het dan ook als een geweldige mogelijkheid. Dus bent u op zoek naar een prachtige bestelbus, die u kunt huren voor een lage prijs? dan bent u bij Finalease aan het juiste adres!

Goedkoop