Een vriend van me is voor zich zelf begonnen als zzp’er. Hij wilde graag een bedrijf wagen maar om die zomaar even te kopen is dat erg duur. Hij ging opzoek naar financial lease en kwam op de site terecht van Financial Lease ZZP. Dit was de juiste bedrijf voor hem, en ging snel kijken wat die kon Lease en op welk termijn hij kon lease. Alles kon die makkelijk doen achter de computer en via de site van Financial Lease ZZP. Het viel hem op dat de bedrijf wagen die hij wilde hebben erg laag was in de prijs per maand. Hij heeft toen ook meteen een afspraak gemaakt met Financial Lease ZZP voor een proefrit.

7fb3cfb43f06bd69b7cfdf0a1473aacd

Een prachtige bedrijf auto

De bedrijfswagen lijkt wel nieuw en is goed onderhouden. Hij rijdt nu vol trots in zijn nieuwe bedrijfswagen en komt goed voor de dag bij zijn klanten. Hij krijgt het ook steeds drukker en zit er aan te denken om over een paar maanden een grotere bedrijfswagen te leasen bij Financial Lease ZZP want voor de prijs hoeft die het echt niet te laten. Hij raad dan ook iedereen aan om te gaan kijken naar Financial Lease ZZP.

financial_lease_zzp_logo

Algemene informatie

Het is echt een aanrader om een kijkje te nemen op de website van Financial lease ZZP. Ze beschikken over gigantisch veel occasions. Indien je vragen hebt kan je te allen tijde contact opnemen met het bedrijf. Telefonisch en via de mail.