tebiesebeekHet effect van het inschakelen van het incassobureau

 

Mocht je op zoek zijn naar een goed incassobureau, dan valt het echt aan te raden eens op de website te kijken van Te Biesebeek. Dit is een partner waar ik nu al meerdere malen dankbaar gebruik van heb kunnen maken en het is dan ook een echte aanbeveling voor het goede werk dat zij verrichten. Ik denk dat iedere ondernemer erbij gebaat is een goed incassobureau achter zich te hebben staan, aangezien zij je steun en toeverlaat zijn in het betaald krijgen van de rekeningen. Ik had daar zelf met mijn zaak toch wel een tijdje problemen mee. Als je zelf overlegt met je klanten immers, dan gaat het toch op een veel informelere manier natuurlijk. Dat kan het dwingende aspect wel eens in de weg staan, zeker omdat je de mensen ook kent met wie je contact onderhoudt. Je moet goed begrijpen dat dat persoonlijke het soms in de weg kan gaan staan, juist omdat je bijvoorbeeld de situatie waar dit bedrijf zelf in zit wel goed begrijpt. Als dit er uiteindelijk echter voor zorgt dat je eigen bedrijf zo in gevaar komt, omdat je te coulant bent met de rekeningen, dan heb je echt een probleem. Dan ben je te vriendschappelijk en niet zakelijk genoeg bezig. Ik vond het persoonlijk wel heel prettig daarvoor een incassobureau tussen mij en mijn klanten te hebben staan, omdat ik het zo niet uit eigen persoon hoefde te doen en omdat het effect van het bureau bovendien nog eens vele malen groter was!