Hallo allemaal, vandaag is het weer tijd voor een artikel waar jullie echt wat aan hebben. Ik ga het vandaag namelijk hebben over het perfecte bedrijfsuitje Hoorn. Mijn bedrijf is namelijk gevestigd in Hoorn en hier wilde ik dan ook dat het uitje plaats zou vinden. Ik was dus opzoek naar een leuk bedrijfsuitje in Hoorn en gelukkig kwam ik al snel uit op de website van Zeildagtocht.nl, hier kan je zeilen met je personeel. Ik zeil zelf veel in mijn vrije tijd en daarom leek het mij erg leuk om dit als personeelsuitje te doen. Mijn werknemers weten namelijk niet dat ik goed kan zeilen en daarom is het natuurlijk leuk om dit aan ze te laten zien. Ik heb dan ook snel een afspraak gemaakt met het bedrijf en gelukkig konden we al snel terecht.

Een geweldige dag!

Inmiddels heeft het uitje al plaatsgevonden en kan ik jullie vertellen dat het super leuk was. Mijn personeel was echt verrast want ze hadden niet verwacht dat we dit gingen doen. Ze wisten ook niet dat ik goed kon zeilen en volgens mij vonden ze dit wel leuk. We hebben een erg leuke dag gehad waarbij we goed moesten samenwerken. Ik vind dit bedrijfsuitje dan ook echt een aanrader omdat teamwork hierbij van groot belang is. Ik ben dan ook zeker van plan om dit vaker te doen.