Bent u opzoek naar een leuke tip voor op kantoor? Neem dan eens een kijkje op de website van Maxilia. Hier kan je allerlei producten laten bedrukken en een leuk voorbeeld hiervan is koffiebekers bedrukken voor op kantoor. Dit heb ik pas geleden gedaan en daar ben ik nog steeds erg blij mee.

Papieren of kartonnen koffiebekers bedrukken | Maxilia.nlIk kwam een tijdje geleden namelijk op bezoek bij een klant van me. We hadden een afspraak gemaakt en toen ik op de koffie kwam viel mij een ding meteen op. Al zijn werknemers hadden namelijk een eigen mok met hun naam en een leuke foto erop. Na een goed gesprek vroeg ik vervolgens waar hij die leuke mokken gekocht had. Hij vertelde vervolgens dat hij de koffiebekers liet bedrukken door Maxilia. Dit bedrijf staat als erg goed bekent en hier kan je allerlei producten laten bedrukken. Hij vertelde me ook dat hij hier eerder polo’s had laten bedrukken voor zijn werknemers. Dit was volgens hem ook een groot succes en hij raadde me aan om een kijkje op de website te nemen. Toen ik eenmaal uitkwam op de website zag ik inderdaad veel leuke producten.

Geweldig idee!Plastic koffiebekers | Maxilia.nl helpt jou reclame maken

Op de website zag ik al snel leuke koffiebekers staan. Bij ons op kantoor wordt erg veel koffie gedronken en daarom leek mij dit ook wel een leuk idee. Ik zocht foto’s van werknemers en ik zette hun naam eronder. Ik bestelde de Coffee to go beker bedrukken | Maxilia.nl helpt jou reclame makenbekers en inmiddels heeft iedereen op kantoor zo’n mooie beker.