Bij het leasen van een voertuig moet je letten op bepaalde punten. Zo is het belangrijk om op de kilometers te letten, of het een benzine of diesel is, of hij schade heeft, of de koppeling goed werkt en op de distributieriem. Dit zijn belangrijke punten die je goed in de gaten moet houden. Voor een werknemer van mij had ik een maand geleden een contract afgesloten van 5 jaar. Aangezien ik hem al lang ken en weet wat ik aan hem heb, mocht hij van mij een occasion leasen. Dat hebben we gedaan bij Finalease. Ik ken dat bedrijf al een lange tijd en weet dat ze professioneel te werk gaan.Occasion leasen

Zodra je bij hun een auto leaset, mag je altijd een proefrit maken. Daarnaast heb je de keus uit verschillende soorten contracten. Wel moet je minimaal een contract nemen van 12 maanden tot maximaal 70 maanden. Bij het maken van een contract kan je kiezen uit een aanbetaling, slottermijn betalen of een voertuig inruilen. Dit zorgt ervoor dat je maandelijkse lease kosten veel lager zijn dan normaal gesproken. Ik zou daar ook zeker gebruik van maken!

FinaleaseInformatie.

Voor informatie over occasion leasen kan je klikken op de bovenstaande link. Je vind dan veel informatie over de werkwijze van het bedrijf en daarnaast kan je ook telefonisch contact opnemen. Het kan ook via de mail als je dat prettiger vind!