Woekerpolis advocaat is de laatste jaren vaak in het nieuws geweest. Door het afsluiten van dit soort beleggingsverzekeringen zijn de meeste problemen ontstaan. Niet alle beleggingsverzekeringen vallen hieronder en daarom is het goed om te weten welke polis hier nu wel een onderdeel van is. Zo zijn er diverse kenmerken op te noemen waaraan een betreffende polis te herkennen is. Een belangrijk kenmerk is dat deze verzekering is afgesloten tussen 1990 en 2008. Vaak betaal je veel aan kosten. Deze kosten daar is nooit over gesproken bij het aangaan van zo een verzekering.

Woekerpolis advocaat

Onze woekerpolis advocaat

Ook wij zijn er destijds ingestonken om zo een polis af te sluiten. Het leek erg interessant en het beloofde gouden bergen. Helaas was dit in de werkelijkheid heel anders. Wij moesten veel onkosten betalen en het resultaat van de beleggingen viel erg tegen. Al met al kostte deze manier van beleggen ons meer geld, dan het ging opleveren. Toen wij op een gegeven moment hoorden over de woeker affaire, hebben wij aan de bel getrokken.

Via de Financieel Recht Advocaten hebben wij de nodige hulp gekregen om tegen deze dienstverlener in te gaan en ons recht te behalen op de beleggingsverzekering. Omdat wij niet precies in de gaten hadden of onze verzekering ook onder deze woeker affaire behoorden, hebben wij dit eerst uit laten zoeken. De advocaat die wij in handen hebben genomen heeft dit helemaal voor ons uitgezocht en ons zeer goed geholpen met deze financiƫle situatie.